Times of Suriname

Vin Diesel feliciteer­t rivaal Dwayne Johnson

-

Ondanks aanhoudend­e geruchten dat de twee elkaar niet kunnen luchten of zien, stuurde Vin Diesel dinsdag gelukswens­en naar Dwayne Johnson. The Rock vierde zijn 45e verjaardag.

Bij een foto waarop de twee lachend met elkaar praten, schreef Vin: “Terugkijke­n op wat we allemaal hebben bereikt. Schouder aan schouder, tegen alle verwachtin­gen in. Trots.” Hij wenste Hobbs, zoals Dwayne in de filmserie Fast & Furious heet, een fijne verjaardag.

De ruzie tussen Dwayne en Vin ontstond tijdens de opnames van de achtste film uit de reeks. The

Rock plaatste een bericht op Facebook, waarin hij een collega een slechte werkhoudin­g verweet. “Als je de film straks ziet en het lijkt alsof ik niet acteer in scènes waarin mijn bloed kookt, dan klopt dat, ” schreef hij. Alhoewel hij Vin niet bij naam noemde, wees alles erop dat Dwayne hem wel bedoelde.

Filmstudio Universal meldde later dat het meningsver­schil was bijgelegd, maar de twee acteurs verschenen nooit meer samen. Tijdens de promotieto­er voor The Fate of the Furious deden zij steeds verschille­nde steden of zelfs landen aan. Eerder deze maand ging het gerucht dat Vin, die ook producent is van de filmreeks, een scène van Dwayne en Jason Statham had laten schrappen omdat de chemie tussen die twee te veel aandacht kreeg. Inmiddels meldde onder meer Deadline dat een spin-off met Dwayne en Jason inderdaad in de maak is.

(De Telegraaf/Foto: Martial

Arts Action Cinema.com)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname