Times of Suriname

Spits wacht af bij Arsenal

-

VOETBAL - Olivier Giroud verlengde begin dit jaar zijn contract bij Arsenal tot de zomer van 2020, maar de Fransman wordt de laatste tijd regelmatig in verband gebracht met een vertrek naar Olympique Marseille. Zaakwaarne­mer Michael Manuello benadrukt dat de dertigjari­ge spits voorlopig gelukkig is in NoordLonde­n, maar erkent wel dat de toekomst van Giroud verbonden is aan die van manager Arsène Wenger.

Het contract van Wenger loopt aan het einde van dit seizoen af bij Arsenal, maar de oefenmeest­er heeft nog altijd geen duidelijkh­eid verschaft omtrent zijn toekomst. “We hebben momenteel geen contact met Marseille. Zodra we precies weten wat Wenger gaat doen, zullen we ons gaan beraden over onze toekomst. We zullen ons gaan afvragen wat er wel en niet mogelijk is”, zegt Manuello tegenover Foot Mercato.

“Er hebben geen veranderin­gen plaatsgevo­nden sinds zijn contractve­rlenging. We zien onze toekomst bij Arsenal”, vervolgt de belangenbe­hartiger. “Olivier is bezig aan zijn vijfde seizoen bij Arsenal en het wil nog zoveel mogelijk bereiken met de club. We zullen zien wat er gebeurt, mochten de wegen van beide partijen ooit scheiden.” Giroud was in zijn eerste vier seizoenen regelmatig basisspele­r onder Wenger, maar moet zich deze voetbaljaa­rgang steeds vaker tevreden stellen met een reservevol. De aanvaller was dit seizoen in de Premier League pas negenmaal basisspele­r.

(VZ)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname