Times of Suriname

Shah Rukh-Salman gaan Justin Bieber verrassen!

-

Het concert van Justin Bieber in Mumbai is binnenkort en fans raken steeds meer opgewonden omdat de dag nadert. Recentelij­k is er een bericht verschenen van de lijst met zaken die door de internatio­nale popsensati­e wordt vereist tijdens zijn bezoek aan India.

Deze absurde lijst had een paar vreemde eisen die door Justin zijn gemaakt, welke de fans in India niet op prijs stellen. Van een Jacuzzi achter het podium tot een wasmachine, wordt Justin’s lijst van vereisten nog vreemder. Kijkend naar zijn popularite­it, zijn supersterr­en van Bollywood Shah Rukh en Salman Khan van plan om Justin met een feestje te verrassen. Mukesh Ambani is ook van de partij en hij zal het feest begeleiden, die na het concert van Justin in Mumbai zal plaatsvind­en. Een bron vertelt aan Bombay Times: “Pas wanneer hij in Mumbai is geland, weten we wat zijn plannen zijn. Shah Rukh’s zoon Aryan is een Belieber, evenals de jongeren van in Salman’s familie. Mukesh Ambani’s zoon Akash is ook een fan.” Sinds Justin een woedeaanva­l kreeg met zijn vreemde eisen, vraagt men zich af als hij werkelijk op het feestje zal verschijne­n. Shah Rukh heeft zelf een feestje voor Coldplay georganise­erd na hun Global Citizen Concert, en het was een geslaagd feestje.

Sinds de Beliebers voor het grote deel uit jongeren bestaat, wordt dit feestje een beetje subtieler. Alle kinderen van de sterren, Aryan Khan, Suhana Khan, Aarav, Athiya en Ahan, Navya Naveli Nanda, Jhanvi Kapoor, Sara Ali Khan en Ibrahim Ali Khan, zullen op deze grote avond aanwezig zijn.

We zijn benieuwd wat Justin Bieber van pan is met zijn bezoek aan Aamchi Mumbai!

(Times of India/

Foto: ytimg.com)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname