Times of Suriname

IMT U-15 dwingt gelijkspel af

-

VOETBAL – Inter Moengo Tapoe (IMT) dwong een gelijkspel af van Botopasie in de U-15-klasse van de Surinaamse Voetbal Bond. Met nog vijf minuten te gaan in de wedstrijd stond Botopasie met 3-2 voor, maar in de allerlaats­te minuut zorgde Ronaldo Vitolie voor de 3-3. Hierdoor kon IMT toch met een punt huiswaarts keren. De jongens uit Moengo begonnen heel goed aan de wedstrijd en het team stond na vijftien minuten spelen al met 2-0 voor. In de elfde minuut opende Patrick Jimmy de score voor IMT en drie minuten later werd deze verdubbeld door Usher Pinas. IMT domineerde het spel in deze fase, maar kon de score niet verder uitbreiden. Botopasie kwam langzaam, maar zeker in het spel en in de 35ste minuut zorgde Joel Nathan voor de aansluitin­gstreffer: 2-1. Met deze score gingen de teams rusten. Botopasie begon heel aanvallend aan de tweede helft en de jongens uit Moengo kregen het hierdoor heel moeilijk om uit hun eigen helft te komen. In de 59ste minuut zorgde Sercinio Nortan voor de 2-2. Daarna kregen beide teams kansen om op voorsprong te komen, maar deze werden niet benut. In de 85ste minuut was het wel raak, toen Nortan nog eens het net vond voor Botopasie: 3-2. Met nog vijf minuten te gaan, gooide IMT alles in de aanval en vlak voor het einde wist Vitolie de derde treffer voor IMT te maken. Hierdoor eindigde de wedstrijd in een 3-3 gelijkspel.