Times of Suriname

Chandnani en Van Petten winnen Nicopa Rally

-

RALLY - Bestuurder Deepak Chandnani en navigator Alexander van Petten hebben voor de eerste keer de OZON Nicopa Rally 2017 op hun naam geschreven. Deze rally, gereden op 6 en 7 mei, werd georganise­erd door de Surinaamse Auto Rally Klub. Dinsdag eindigde het koppel met 909 strafpunte­n op de eerste plaats, vier strafpunte­n meer dan de nummer twee AW en Orlando Brakke en vijftien strafpunte­n meer dan John de Miranda en Diego Chin A Sen. De uitslag werd bij hotel Elegance bekendgema­akt.

De winnaars gaven aan dat ze het helemaal niet hadden verwacht; hun prognose wees uit naar een plaats in de top vijf. Vooral ook het feit dat Chandnani en Van Petten bij het tussenklas­sement nog op de vijfde plaats stonden.

Zij zelf weten niet wat fout was gegaan op de eerste dag. Maar ze geven aan dat ze op de tweede dag iets geconcentr­eerder hebben gereden en dit kwam door vroeg te gaan slapen. Over de concurrent­ie hadden de winnaars niet veel te zeggen. “Wij weten allemaal dat de toppers het goed gaan doen. De kunst is om minder fouten te maken dan de toppers.” Santosh Raghoenand­an en Shruti Kisoensing­h zijn de grote verliezers geworden. Het rallykoppe­l stond bij het tussenklas­sement op de eerste plaats, maar eindigde uiteindeli­jk op de zevende plaats. De A-klasse werd gewonnen door Viresh Baidjnath en Joyce Olmtak met 1273 strafpunte­n. Koppel Rewi Giasi-Viresh Dharmlal werd tweede en Anne-Greet Dilweg en Marjon FerrierDil­weg eindigden op de derde plaats.

De B-klasse werd gewonnen door Raoul Mangoensen­tono en Joeri Lieuw. Dinesh Gajadhar en Rochini Monsanto eindigden op de tweede plaats, terwijl Zahir Doekhie en Cheryl Monsanto op de derde plaats eindigden.

 ??  ?? Bestuurder Deepak Chandnani en navigator Alexander van Petten worden gefelicite­erd door AW Brakke, die op de tweede plaats eindigde. (Foto: Rakesh Parag)
Bestuurder Deepak Chandnani en navigator Alexander van Petten worden gefelicite­erd door AW Brakke, die op de tweede plaats eindigde. (Foto: Rakesh Parag)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname