Times of Suriname

Malaika en Arbaaz officieel gescheiden!

-

Het was echt een vreugde om het vervreemd koppel Malaika Arora en Arbaaz Khan samen te zien bij het concert van Justin Bieber in Mumbai. Beide vergezelde­n hun kinderen op dit grote evenement dat woensdagav­ond was in DY Patil Stadion.

Een dag nadat ze samen werden gespot, werd hun echtscheid­ing officieel na 18 jaar huwelijk. Het koppel scheidde bij de familie Bandra Court na wederzijds­e overeenste­mming en maanden van peinzen over hun reünie of uit elkaar gaan. Malaika en Arbaaz vroegen vorig jaar november echtscheid­ing aan en hun fans waren geschokt omtrent dit nieuws, omdat ze één van de meest geliefde koppels waren. Ze hebben een zoon genaamd Arhaan die zij samen opvoeden, alhoewel Malaika het voogdijsch­ap heeft gekregen.

Na een aantal speculatie­s over hun vermeend koppelen aan anderen en de geruchten die werden verspreid dat ze beiden vreemd gingen, heeft het koppel een verklaring uitgebrach­t waarbij ze de mensen vragen om hun privé te respectere­n. “We zijn niet uit elkaar gegaan vanwege een derde persoon, zoals er verhalen waren over een vriendscha­p tussen een zakenman en Malaika. Ook niet over zijn familie die haar levensstij­l afkeurde, of dat ze voelt dat haar man financieel onstabiel is. Ze huilt niet op de schouders van haar zwager Salman, om te vragen om hulp. Ze zijn onze familie, dus praat alstublief­t niet negatief over ze,” meldt de verklaring.

Pratende over Malaika, zei Arbaaz recentelij­k in een interview: “Kijk je hebt een keus, of je kijk terug op je leven en zit achterover, of je kijkt ernaar als een seizoen en zegt: “Okay, ik ga van hieruit verder.” Elk verlies die je lijdt – op financieel gebied, iemands overlijden in de familie of een relatie, het leven gaat door. De mens is gemaakt om te overleven. ” We hopen dat ze beide gelukkig zijn in hun eigen omgeving en doorgaan om vriendelij­k tegenover elkaar te zijn!

(Times of India/Foto’s: ytimg.com)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname