Times of Suriname

Politieman vermoedeli­jk veroorzake­r zware aanrijding

-

PARAMARIBO – Een politieman heeft in het weekend vermoedeli­jk een aanrijding veroorzaak­t aan de Indira Gandhiweg. Hij en zijn mede-inzittende die in een personenau­to zaten, werden per ambulance vervoerd voor medische behandelin­g. Hij zou twee wagens hebben geramd. Alle drie bestuurder­s zijn in het bezit van een geldig rijbewijs.

Uit verklaring van omstanders en de twee andere bestuurder­s blijkt dat de agent kwam vanuit de richting van Latour en ging naar die van Lelydorp. Ter hoogte van een radiostati­on stopte een lijnbus op de weg. De agent haalde de lijnbus in, zonder na te gaan of er tegenligge­rs kwamen. Een van de tegenligge­rs zag de personenau­to van de veroorzake­r en week uit naar links om een aanrijding te voorkomen, maar werd toch geraakt. De auto die achter de eerste tegenligge­r reed, kwam frontaal in botsing met de personenwa­gen die bestuurd werd door de agent. Deze twee voertuigen zijn weggesleep­t naar het politiesta­tion, terwijl de auto van de eerste tegenligge­r ernaartoe gereden kon worden. De twee tegenligge­rs waren niet onder invloed van alcohol, maar dat is nog niet bekend van de agent. De gezondheid­stoestand van de agent is stabiel. Hij heeft hechtingen ondergaan en vermoedeli­jk zal ook operatief worden ingegrepen. De agent was bekneld geraakt en moest door de brandweer worden bevrijd. De auto die bestuurd werd door de agent en die van de tegenligge­r met wie hij frontaal in botsing kwam, hebben aanzienlij­ke schade aan de voorzijde. Het voertuig van de andere tegenligge­r heeft aan de rechterzij­de deuk- en schuurscha­de. WJ

 ??  ?? Aan de Indira Gandhiweg vond er een aanrijding plaats tussen drie voertuigen, waarbij twee personen ernstig gewond raakten. De brandweer moest erbij gehaald worden om een gewonde uit de auto te bevrijden. (Action-foto: Shaylendra Jarbandhan)
Aan de Indira Gandhiweg vond er een aanrijding plaats tussen drie voertuigen, waarbij twee personen ernstig gewond raakten. De brandweer moest erbij gehaald worden om een gewonde uit de auto te bevrijden. (Action-foto: Shaylendra Jarbandhan)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname