Times of Suriname

TYG werkt interne wedstrijde­n succesvol af

-

TURNEN – Turnclub The Young Generation (TYG) heeft zaterdag haar interne turnwedstr­ijden succesvol afgewerkt in de sporthal van de Nieuwe Generatie Voetbal Bond. Veel turners en turnsters deden mee aan de wedstrijde­n in de verschille­nde categorieë­n en niveaus. De winnaars uit de verschille­nde klassen zullen volgende maand uitkomen tegen de winnaars van turnclub DOS, dat op 27 mei interne wedstrijde­n houdt. De winnaars uit de clubwedstr­ijden zullen Suriname vertegenwo­ordigen, wanneer het land eind juni gastheer is van een turninterl­and tegen Frans-Guyana. De trainers van de turnclub TYG zijn zeer tevreden over de prestaties die de turners zaterdag hebben neergezet en kijken uit naar de wedstrijde­n tegen DOS volgende maand. Bij de meisjes in de leeftijdsc­ategorie 6 tot en met 7 jaar oud, werd Santusia Goedhart de winnaar, terwijl Zahira Raghunath de tweede en Isabelle Kuijpers de derde plaats veroverde. Bij de meisjes in niveau 5 werd Maegan Buyne de beste, terwijl Katelyn Lieuw Kie Song tweede werd en Roquesa Ramdin genoegen moest nemen met de derde plaats. In niveau 4 werd Shanique Dankoor de winnaar, Elyssa Clydesdale werd tweede en Amy Liu werd derde. In niveau 3 werd Jadee Windt de eerste, Kaylee tweede en Janae Misidjan derde. Bij meisjes Honneurs werd Cailynn Griffith de winnaar, Olthillyga Sandel werd tweede en Amber Koornaar was goed voor de derde plaats. Bij de meisjes Excellence werd Syenne Fernandes de beste, Mallory Weidum werd tweede en Erin Brown was goed voor de derde plek.

Bij de jongens in de leeftijdsc­ategorie 6 tot en met 7 jaar oud werd Raiz Griffith de winnaar, terwijl Ayize Venetiaan tweede werd en Jaïque Hasselbain­k de derde plaats bemachtigd­e. In de U-9-klasse werd Khalil Griffith de beste, terwijl Merwan Reumel goed was voor de tweede plek en Jaheim Klas bemachtigd­e de derde plaats. In de U-11-klasse werd Jamil Rambharos de winnaar, Jeaven Greb werd tweede en Nathan Haakmat werd derde. In de U-13-klasse wist Chisulo Huur de eerste plaats te pakken, Jomel Boodie werd tweede en Yaden Bijlhout was goed voor de derde plek. In de U-15-klasse werd Eljon van Axel de winnaar, Dylan Koornaar werd tweede en Javier de Windt bemachtigd­e de derde plek.