Times of Suriname

Priyanka Chopra zwijgt over de toekomst van

-

De wereld wacht erop om te horen of er een derde seriereeks van Priyanka Chopra’s Amerikaans­e drama serie Quantico komt. Het lijkt erop dat de actrice ook zwijgt over de toekomst van de serie, maar ze heeft aangegeven dat ze weer in Bollywood movies zal spelen, zodra haar contract is verlopen.

Tegen DNA India zegt

Chopra dat niemand haar nog heeft verteld over de toekomst van Quantico. “Na elk seizoen, evalueert het station en besluit welke shows terug moeten komen voor een ander seizoen, welke gecancelle­d moet worden en er wordt ook gesproken over hun budget. Nu wordt er over Quantico gesproken. We wachten nog steeds,” vertelt ze.

Dit heeft de actrice niet gestopt om vele scripts door te nemen tijdens haar recente bezoek aan India. Alhoewel de geruchten rondcirkel­en, geeft ze niet prijs over welke films ze heeft gesproken, omdat ze nog onder contract is van de show. “Ik ben een heleboel geweldige filmmakers hiertegen gekomen, inclusief Sanjay Sir die met grote rollen op me af zijn gekomen. Ik heb gewoon gebrek aan tijd door mijn contract met Quantico,” voegt ze erbij. Haar naam is verbonden aan een film voor Sanjay Leela Bhansali’s productieb­edrijf, als ook een biografie astronaut Kalpana Chawla en zelf een rol in Don 3.

Het ziet ernaar uit dat haar fans een beetje langer gaan moeten wachten om dit uit te vinden, maar Chopra heeft genoeg keuzes.

(Biz Asia/Foto: PoPoPics.

com)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname