Times of Suriname

Sylvester Stallone en Jackie Chan samen in actiefilm Familie van Miranda Kerr voor bruiloft in LA

-

De bruiloft van Miranda Kerr en haar verloofde Evan Spiegel laat niet lang meer op zich wachten. Us Weekly hoort de spreekwoor­delijke klokken al luiden en kan op basis van een loslippige bron melden dat de familie van het Australisc­he supermodel al naar Los Angeles is gevlogen om een mogelijk extravagan­te bruiloft bij te wonen.

De 26-jarige Snapchat-oprichter en het voormalige Victoria’s Secret-model kondigden hun verloving vorig jaar juli aan. Ze waren toen een jaar bij elkaar. Evan vroeg Miranda ten huwelijk met een diamanten verlovings­ring.

Miranda Kerr (35) en Evan Spiegel (26) leerden elkaar in 2014 kennen tijdens een Louis Vuitton-dinner in New York. Sinds vorig jaar zijn ze officieel een setje. Het voormalig Victoria’s Secret-model was van 2010 tot 2013 getrouwd met acteur Orlando Bloom, met wie ze zoontje Flynn kreeg.

(De Telegraaf/Foto: Heavy.com) Acteurs Sylvester Stallone en Jackie Chan gaan beiden een hoofdrol spelen in de actie-thriller Ex-Baghdad van regisseur Scott Waugh. Dat meldt Deadline. Ex-Baghdad gaat over het moment waarop een Chinese olieraffin­aderij in de Iraakse stad Mosul wordt aangevalle­n. Op dat moment wordt een Chinese beveiliger (Chan) opgeroepen om de Chinese medewerker­s van de olieraffin­aderij te redden. Uiteindeli­jk ontdekt hij dat de aanvallers van plan zijn om een fortuin aan olie te stelen. Daarop besluit de beveiliger om samen te gaan werken met een voormalig Amerikaans­e marinier, die wordt gespeeld door Stallone.

 ??  ?? (NU.nl/Foto: Lainey Gossip.com)
Scandal-actrice
Jimmy Kimmel Live!.
(De Telegraaf/Foto: nocookie.net)
(NU.nl/Foto: Lainey Gossip.com) Scandal-actrice Jimmy Kimmel Live!. (De Telegraaf/Foto: nocookie.net)
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname