Times of Suriname

Conte wil in Engeland blijven

-

VOETBAL - Antonio Conte laat zich niet verleiden door lucratieve aanbieding­en van Italiaanse clubs en wil graag trainer van Chelsea blijven. “Want ik wil deze ploeg nog beter maken”, aldus Conte tegen de BBC. De 47-jarige Italiaan veroverde in zijn eerste seizoen bij de Londense club meteen de titel in de Premier League.

Italiaanse media beweren dat Juventus en met name Internazio­nale veel geld over hebben voor het binnenhale­n van Conte. Inter zou bereid zijn een weeksalari­s van bijna 300.000 euro te betalen aan de coach, die voor drie seizoenen heeft getekend op Stamford Bridge. Conte ziet echter meer uitdaging bij Chelsea. “Als de club de huidige spelersgro­ep kan behouden, kunnen we nog veel beter worden. Vergeet niet dat we pas negen maanden samenwerke­n. De spelers kennen nu mijn aanpak en ideeën, ik ken hun kwaliteite­n. Het kan volgend seizoen gaan.”

De spelers van Chelsea hadden vrijdag na het behalen van de landstitel lovende woorden over voor Conte. “Hij is een fantastisc­he trainer”, liet Eden Hazard weten. “Hij heeft veel met ons gedaan op het trainingsv­eld en dat heeft het verschil gemaakt, dus alle lof voor hem. Dertien keer op rij winnen is ongeloofli­jk.”

(NS)

alleen

maar

beter

 ??  ?? Antonio Conte laat zich niet verleiden door lucratieve aanbieding­en van Italiaanse clubs en wil graag trainer van Chelsea blijven. (Foto: De Telegraaf)
Antonio Conte laat zich niet verleiden door lucratieve aanbieding­en van Italiaanse clubs en wil graag trainer van Chelsea blijven. (Foto: De Telegraaf)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname