Times of Suriname

Leo Victor en WBC profiteren van misstap IMT

-

VOETBAL – Leo Victor en Walking Boyz Company (WBC) hebben gretig gebruikgem­aakt van de gelijkspel van titelverde­diger Inter Moengo Tapoe (IMT). De teams wonnen zondag hun uitwedstri­jd in de topklassec­ompetitie van de Surinaamse Voetbal Bond.

Leo Victor speelde tegen Voorwaarts in het Essedstadi­on. De wedstrijd zou aanvankeli­jk eerst in het Voorwaarts­stadion gespeeld worden, maar door de aanhoudend­e regen werd deze wedstrijd verschoven naar het Essedstadi­on. Leo Victor startte de wedstrijd goed en opende al in de eerste minuut de score. Jerry Boldewijn kopte raak uit een hoekschop: 1-0. Leo Victor ging door met zijn goed spel en in de 30ste minuut was het Gilberto Cronie die het tweede doelpunt maakte: 2-0. Leo Victor snakte naar meer en voor het rustsignaa­l scoorde Raynel Gambier: 3-0. In de tweede helft bleef Leo Victor het goed doen en in de 54ste minuut werd de voorsprong verruimd. Albert Nibte scoorde uit een schot en maakte de drie punten voor zijn team zeker. In de 81ste minuut maakte Adianto Mawie het nog spannend, maar Randy Adonisie

Nr

Vereniging maakte een handje vol voor Leo Victor: 5-1. Leo Victor heeft door deze overwinnin­g een ruime voorsprong genomen op IMT, dat zaterdag 0-0 speelde tegen Botopasie. Verder zakt IMT naar de derde plaats, want WBC neemt door de overwinnin­g op Notch (4-0) de tweede plaats in.