Times of Suriname

Verlovings­ring een jaar lang in hanger verborgen

-

Toen ze één jaar samen waren, schonk Terry een juweel dat hij zelf had gemaakt aan Anna. Zijn vriendin droeg de ketting elke dag zonder te weten dat er een kostbare ring in verborgen zat. Anderhalf jaar later neemt hij haar mee naar een grot in Schotland en is de verrassing compleet.

Anna was meteen dol op het kleinood dat Terry gemaakt had van een bijzondere Tasmaanse houtsoort. Ze droeg de hanger altijd. Het juweel reisde met haar de hele wereld rond zonder dat Anna besefte dat er iets kostbaars in verborgen zat.

Terry maakte zich op een bepaald moment grote zorgen op de luchthaven. Hij vreesde dat Anna het juweel zou moeten uitdoen om het door de scan te laten gaan. Dan zou zijn geheim immers ontdekt worden. Gelukkig gebeurde dat niet.

En zo kwam het dat het Australisc­he koppel meer dan anderhalf jaar later naar de idyllische Smoo Cave in Schotland trok. Met een smoes wist hij Anna ervan te overtuigen de hanger even uit te doen zodat hij de verlovings­ring kon ‘bevrijden’ uit de schuilplaa­ts.

Hij knielde voor haar en stelde de vraag. Een erg verraste Anna zei “Ja”. De vrouw stond als aan de grond genageld toen ze zich realiseerd­e dat ze haar verlovings­ring al die tijd bij zich had gedragen. Dat had haar Terry toch maar mooi voor elkaar gekregen.

(HLN/ Foto: b1450.com)

 ??  ??

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname