Times of Suriname

A Coconut U-20 dwingt gelijkspel af

-

VOETBAL - A Coconut heeft een gelijkspel afgedwonge­n tegen Flora in de U-20klasse van de Surinaamse Voetbal Bond. De jongens uit Brokopondo stonden, met nog enkele minuten te gaan, met 3-2 achter, maar in de 89ste minuut schoot Cherano Bisoina de 3-3 binnen.

Beide teams speelden heel aanvallend in de eerste helft, maar het eerste doelpunt liet bijna een halfuur op zich wachten. In de 25ste minuut schoot Siegfried Banel de 1-0 binnen voor Flora, maar het team kon niet lang van deze voorsprong genieten, want vijf minuten later zorgde Rosjano Haabo voor de 1-1 en in de 33ste minuut nam A Coconut zelfs een 2-1 voorsprong door een treffer van Roche Maabo. Met deze score gingen de teams rusten. Flora begon ook aanvallend aan de tweede helft, terwijl de jongens uit Brokopondo behoudend speelden. In de 61ste minuut was Terrence Pinas verantwoor­delijk voor de 2-2, maar enkele minuten later werd Flora gereduceer­d naar tien spelers, omdat Ravello Mashart in de 65ste minuut zijn tweede gele kaart kreeg, dus rood. Met een man meer kreeg A Coconut overwicht op het middenveld en begon de wedstrijd te domineren. In de 76ste minuut kwam Flora tegen de verhouding­en in op een 3-2 voorsprong via Pinas. Flora ging hierna massaal verdedigen, terwijl A Coconut alles gooide in de aanval. In de 89ste minuut viel alsnog de gelijkmake­r, toen Bisoina het net vond voor het team uit Brokopondo.