Times of Suriname

Varun over gekoppeld zijn aan Alia: “Alia is een vriendin van me”

-

Met de fantastisc­he aantrekkin­gskracht in films, worden geruchten over een verhouding tussen Varun Dhawan en Alia Bhatt al een aantal maanden verspreid. Maar om alle speculatie­s te beëindigen, heeft Dhawan bevestigd dat ze gewoon goede vrienden zijn. Dhawan heeft aan Hindustan Times verteld dat de geruchten hem niet hinderen en dat hij blij is om met Bhatt te werken. “Het is helemaal goed tussen mij en Alia. Alia en ik hebben in veel films samengespe­eld, en we genieten daarvan. Ik heb in mijn eerste film samen met haar gespeeld en recentelij­k hebben we opnames van onze derde film gemaakt (Badrinath Ki Dulhania; BKD). Dus het is heel leuk en altijd gezellig om met haar samen te werken. Mensen genieten van onze samenwerki­ng, dat is heel belangrijk. Aan het einde van de dag is Alia een vriendin van me.”

Tijdens hun opnames voor Badrinath Ki Dulhania (2017) in Singapore, deden geruchten de ronde over hun vermeende verhouding, nadat Dhawan en Bhatt samen aan het lunchen waren. Natuurlijk weten we dat dit geruchten zijn, maar dit heeft Bhatt juist gehinderd. De acteur uit Dilwale (2016) voelde het zelfde. Ja, het heeft me ook erg gehinderd. We waren bewust van het feit dat we voor de derde keer in een film samen werkten, en dachten: “We moeten iets nieuws en unieks doen.”

De Dishoom (2016) ster zei verder: “Wanneer deze geruchten soms de ronde doen lijkt het als je werk onbelangri­jk is. Op een bepaald moment werd het irriterend , maar nu is alles weer in orde. Het maakt allemaal deel uit van het acteur zijn, en je neemt zulke dingen altijd met een korreltje zout,” zegt Varun. Hij zegt verder dat hij nu ‘helemaal ontspannen’ is over “wie wat zegt of wat iemand schrijft.”

(Biz Asia/Foto: waah tv.com)

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname