Times of Suriname

“Meer horrorfilm­s nodig voor Indiaas publiek”

-

Saqib Saleem zal binnenkort in een film te zien zijn met zijn zus Huma Qureshi, in de nieuwe versie van de Hollywood horrorfilm Oculus. Over de film met als titel Dobaara, zei Saleem over horrorfilm­s in de Indiase filmindust­rie. “We hebben meer horrorfilm­s nodig voor het Indiase kijkerspub­liek. Daarom hebben we deze Hollywood film bewerkt voor onze kijkers met een kleine Hindostaan­se tadka erin. Ik zeg dit omdat wij als Indiërs oog hebben voor Hollywood en Koreaanse horrorfilm­s. Dus spookachti­ge films op een goede manier vertonen is inderdaad nodig voor ons”, zo meldt Asian Age wat de acteur heeft geciteerd.

Hij zei verder: “Horrorfilm­s moeten de juiste hoeveelhei­d drama, huivering en eng element bezitten. We kunnen geen witte poeder op gezichten aanbrengen, en doen alsof het geesten zijn en dat aan het publiek vertonen. We moeten ze iets realistisc­her tonen; onze horrorfilm­s moeten meer dan alleen over Hindoeïsme en Boeddhisme gaan.”

Saleem sprak ook over de relatie met zijn zuster. “We concurrere­n wel elkaar als broer en zus; maar we zijn ook goeder vrienden. We vechten, maar op sommige momenten zijn we ontspannen bezig, door het voeren van vele interessan­te gesprekken.”

Over Dobaara zegt Saleem: “Dobaara is een leuke film voor ons. In de film hebben we een incident zoals in onze kinderjare­n ervaren en Huma gelooft in het bestaan van kwaad. Ik voel de aanwezighe­id van kwaad niet in deze film. Om te weten wat dat precies is, zal je moeten wachten en de film moeten zien.” Dobaara is geregissee­rd door Prawaal Raman en moet op 2 juni uitkomen.

(Biz Asia/Foto’s: BizAsia.com / The Indian Express.com)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname