Times of Suriname

Boma Star U-20 doet goede zaken

-

VOETBAL – Boma Star heeft goede zaken gedaan tegen het Surinaams Nationaal Leger (SNL) in de U-20klasse van de Surinaamse Voetbal Bond. Het team stond bij de rust met 4-2 voor en won uiteindeli­jk met 5-3 van de jongens van het leger.

De wedstrijd begon heel flitsend en in de vierde minuut schoot Jason Hensen de 1-0 binnen voor Boma Star, maar SNL reageerde snel en vier minuten later was Romero van Sertima verantwoor­delijk voor de 1-1. De teams speelden heel aanvallend en dit resulteerd­e in meer doelpunten. In de negentien minuut zorgde Chermanio Aboikonie voor de 2-1 voor Boma Star, maar het team kon wederom deze score niet lang behouden, omdat Harley Haas in de 24ste minuut de 2-2 maakte. De teams bleven aanvallend spelen, maar het was Boma Star, dat nog twee keer tot scoren kwam. In de 35ste minuut zorgde Chorano Leyman voor de 3-2 en in de 42ste minuut werd de score verdubbeld door Michel Pinas. Hiermee gingen de teams rusten. De jongens van het leger begonnen goed aan de tweede helft en drie minuten na rust werd de achterstan­d verkleind naar een treffer door een doelpunt van Urvan Sjinamali: 4-3. SNL ging op zoek naar een gelijkmake­r, terwijl Bom Star probeerde om het verschil te brengen naar twee doelpunten. In de 62ste minuut scoorde Isiah Redmond voor Boma Star en met deze treffer bepaalde hij de eindstand direct op 5-3.