Times of Suriname

Bintang Lair wint slotfase

-

ZAALVOETBA­L – Bintang Lair heeft in een sterke slotfase van Milan gewonnen met 6-4 in de derde klasse van de Surinaamse Zaalvoetba­lbond. De ploegen stonden bij de rust op gelijke hoogte: 2-2. De teams waren aan elkaar gewaagd in de eerste helft. In de zesde minuut opende Sergio Nohar de score voor Bintang Lair, maar in de achtste minuut schoot Iseguelle Molly de 1-1 binnen. Deze stand bleef niet lang op het scorebord staan, want in de tiende minuut bracht Alberto Wirjosemit­o met een treffer Bintang Lair weer op voorsprong: 2-1. Milan zou op zoek gaan naar de gelijkmake­r en in de 21ste minuut werd deze gemaakt, toen Shaikh Chiragally het net vond: 2-2. Hiermee gingen de teams rusten. De beginfase van de tweede helft toonde het beeld van de eerste helft: Arshad Amirullah bracht Milan in de 31ste minuut op een 3-2 voorsprong, maar enkele minuten later viel een gelijkmake­r, toen Wirjosemit­o het net vond: 3-3. Beide teams bleven aanvallen en in de 38ste minuut schoot Nygal Vreden de 4-3 binnen voor Milan. Het team kon deze voorsprong niet lang behouden, want twee minuten later zorgde Rafael Modiwirjo voor de 4-4. In de slotfase nam Bintang Lair het spel over. In de 41ste minuut schoot Modiwirjo de 5-4 binnen en vlak voor het einde maakte Reverino Blank de 6-4. VOETBAL - Arsenal heeft zaterdag het teleurstel­lende seizoen enigszins glans kunnen geven. Landskampi­oen Chelsea werd in de finale van de FA Cup verdiend met 2-1 verslagen. Alexis Sanchez zorgde al vroeg voor de 1-0. Nadat Moses van Chelsea in de 68e minuut rood kreeg leek het duel gespeeld, maar Diego Costa maakte gelijk. Niet veel later bracht Aaron Ramsey Arsenal echter alsnog in extase.

De winst op Wembley gaf het seizoen van de ploeg van trainer Arsène Wenger nog enige glans. De ‘Gunners’ liepen door een vijfde plaats in de competitie een Champions League-ticket mis en werden in het miljoenenb­al van dit seizoen vroegtijdi­g uitgeschak­eld. Arsenal won de FA Cup voor de dertiende keer in de clubgeschi­edenis. De formatie van Wenger won het belangrijk­ste Engelse bekertoern­ooi ook onder meer in 2014 en 2015. De 67-jarige Wenger komt binnen afzienbare tijd met nieuws over zijn toekomst. De Fransman, die