Times of Suriname

Ariana had slachtoffe­rs moeten bezoeken

-

Piers Morgan heeft zich niet geliefd gemaakt bij de fans van Ariana Grande. De Britse presentato­r vindt dat de Amerikaans­e zangeres de slachtoffe­rs van de aanslag in Manchester had moeten bezoeken.

Piers reageerde op een tweet van Katy Perry over het bezoek dat koningin Elizabeth donderdag aan de slachtoffe­rs van de aanslag bracht. Katy prees Elizabeth en ‘haar vriendelij­ke hart’. ‘Helemaal mee eens’, twitterde Piers. “Het zou mooi zijn geweest als Ariana Grande was gebleven en hetzelfde had gedaan.” Maandagavo­nd vond een zelfmoorda­anslag plaats na het concert van Ariana in Manchester. 22 vooral jonge mensen kwamen om, tientallen anderen raakten gewond. Ariana was naar eigen zeggen ‘gebroken’ en vloog naar haar familie in de Verenigde Staten. De komende anderhalve week treedt de 23-jarige zangeres niet op.

Piers’ opmerkinge­n werden hem niet in dank afgenomen door Ariana’s fans. De presentato­r verweerde zich kranig. Zo stelde hij dat “een 23-jarige geen kind is” toen hij op Ariana’s leeftijd werd gewezen. Toen een van de fans twitterde dat Ariana “waarschijn­lijk zelf ook getraumati­seerd is”, reageerde Piers: “waarschijn­lijk niet zo veel als de slachtoffe­rs”.

“Als de koningin de slachtoffe­rs op kan komen zoeken in het ziekenhuis, dan kan ook de ster voor wie ze een kaartje hebben gekocht dat”, vond Piers. “Ik had verwacht dat ze zou blijven om de slachtoffe­rs op te zoeken en hen en de nabestaand­en een hart onder de riem te steken.”

(De Telegraaf/Foto: tomandlore­nzo.com)

 ??  ??

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname