Times of Suriname

Styx MN Car Center verslaat Ontspan

-

ZAALVOETBA­L – Styx MN Car Center versloeg Ontspan in de tweede klasse van de Surinaamse Zaalvoetba­lbond. Styx MN Car Center kende een sterke eerste helft en ging met 4-0 rusten. In de tweede helft kwam het team niet meer in gevaar en won uiteindeli­jk met 6-3.

De teams waren in de beginfase van deze wedstrijd aan elkaar gewaagd, maar naarmate de wedstrijd vorderde, kreeg Styx MN Car Center meer grip op het spel. In de veertiende minuut opende Shaquille Pelswijk de score voor Styx MN Car Center en twee minuten later werd deze verdubbeld door Nazario Doesburg: 2-0. Ontspan raakte in deze fase de kluts kwijt en de tegenstand­er zou verder uitlopen. In de 20ste minuut tilde Stefano Mac Donald de score naar 3-0 en een minuut later bepaalde Isiah Redmond met een treffer de ruststand op 4-0. Ontspan begon heel agressief en aanvallend aan de tweede helft. Het team wist twee minuten na rust een aansluitin­gstreffer te maken via Leroy Leiles, maar enkele momenten later zorgde Megillio Kommies voor de 5-1 en Styx MN Car Center stond weer voor met een marge van vier. Hierna geloofde Ontspan niet meer in een terugkeer. Het team bleef strijden, maar Styx MN Car Center kwam niet meer in gevaar. Er vielen wel doelpunten aan beide kanten. Lesley Pengel wist nog een keer voor Styx MN Car Center te scoren, terwijl Alvin Fraser en Giorgio Revales elk een keer het net vonden voor Ontspan. De eindstand werd 6-3.