Times of Suriname

All Stars doet goede zaken

-

ZAALVOETBA­L – All Stars heeft goede zaken gedaan in de eerste klasse van de Surinaamse Zaalvoetba­lbond. Het stond bij de rust tegen Palo al met 5-1 voor en won uiteindeli­jk met 7-4.

All Stars begon heel goed aan de wedstrijd en kwam al in de tweede minuut op een 1-0 voorsprong via Timothy Yzer. Palo kon geen tegenstand bieden tegen de snelle jongens van All Stars, dat zijn voorsprong verder uitbereidd­e. In de elfde minuut schoot Anthony Burnett de 2-0 binnen en in de achttiende minuut was Djeven Wee Wee verantwoor­delijk voor de 3-0. Romeo Nahar zou zelfs in de 22ste minuut de 4-0 maken. Palo kwam even terug in het spel en in de 23ste minuut maakte Jermain Wormer de 4-1, maar direct in de tegenaanva­l maakte Silvion Sedney de 5-1 voor All Stars. Hiermee gingen de teams de rust in. Palo begon goed aan de tweede helft en wist heel vroeg de 5-2 te maken, toen Otniel Dorwart het net vond, maar enkele minuten later kwam All Stars weer tot scoren. Levi Kwakoe was verantwoor­delijk voor de 6-2. Hierna was de wedstrijd al gespeeld en All Stars kwam niet meer in gevaar. Leeroy Oron en Chifaro Eycken scoorden elk nog een keer voor Palo, maar deze treffers waren niet genoeg om een nederlaag te voorkomen. Burnett zou met nog enkele minuten te gaan nog een doelpunt op zijn naam schrijven en de eindstand bepalen op 7-4 voor All Stars.