Times of Suriname

25 jaar celstraf geëist voor doden en begraven vriendin

-

PARAMARIBO - Tegen Ramesh M is gisteren 25 jaar celstraf geëist voor het doden van zijn vriendin Naomi Dhanradj in haar woning aan de Pt Tielakdhar­ieweg in april vorig jaar. Hij vervoerde haar ontzielde lichaam naar zijn woning aan de Rijsdijkwe­g, waar hij met zijn vrouw en kinderen woont. Hij begroef het lijk op het achtererf.

Op 22 april vorig jaar startte de politie een onderzoek toen een anonieme tipgever doorgaf dat Ramesh R vermoedeli­jk een lijk op zijn erf had begraven. Het onderzoek wees uit dat het lijk van Dhanradj daar was begraven. Ramesh M herkende de vrouw aan haar nagellak en tatoeages. Bij het tonen van het lijk betuigde hij spijt.

Op 20 en 21 april was de wagen van Ramesh M in de omgeving van de woning van het slachtoffe­r gezien. Tijdens het borrelen kreeg hij ruzie met haar. De oorzaak was dat de vrouw een telefoon had zonder zijn medeweten. Het toestel ging over en hij wilde weten wie haar opbelde. Daarna wurgde hij haar. Tijdens het wurgen, werd het lichaam van de vriendin slap. Hij legde haar toen op het bed en bedekte haar met een laken. De man wilde haar water laten drinken, maar dat lukte niet. Hij begon haar te schudden en er kwam schuim uit haar mond.

Ramesh M verliet de plaats en ging naar huis. Hij vertelde zijn vrouw dat hij een fout had begaan. Hij besloot nadien terug te gaan naar de woning van zijn vriendin om haar mee te nemen in de auto. Onderweg probeerde hij haar wakker te maken. Hij bracht haar naar de Rijsdijkwe­g en plaatste haar op het achtererf. Daar zoende hij haar lippen en dekte haar lichaam af met een zinkplaat en plaatste een balk erop. De volgende dag toen zijn vrouw uit huis was, begroef hij de vriendin op het achtererf. Zijn vrouw kwam terug naar huis en zag dat de man bezig was een gat te graven. Hij had haar verteld dat hij Naomi had gedood.

Lees verder op pagina 2.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname