Times of Suriname

Jong Rambaan en Robinhood vangen 21ste ronde aan

-

VOETBAL - De 21ste ronde van de topklassec­ompetitie van de Surinaamse Voetbal Bond zal geopend worden door de wedstrijd tussen Robinhood en Jong Rambaan. De wedstrijd wordt vandaag gespeeld in het Essedstadi­on en staat geprogramm­eerd voor 20.00uur.

Geen van beide teams zal dit seizoen meer in de prijzen vallen. Na deze treffer hebben beide teams nog een wedstrijd te gaan. Robinhood kan maximaal op 43 punten komen en Jong Rambaan op 25. Momenteel staat Robinhood op de vierde plaats met 37 punten en Jong Rambaan op de tiende plaatst met negentien punten.

Trainer Johan Vorswijk van Robinhood heeft al aangegeven, dat het team in de resterende wedstrijde­n tot uiterste zal gaan. Robinhood heeft een slechte eerste ronde achter de rug. In de eerste ronde kon het team moeilijk de drie punten pakken, maar in de tweede ronde liet het team van Vorswijk goed voetbal zien. Zo heeft het acht wedstrijde­n op rij geen nederlaag geleden en het maakte de inhaalslag op de ranglijst, maar kwam net te kort.

Jong Rambaan maakt een slechte tweede ronde mee. Na in de eerste ronde nog in de middenmoot te eindigen, staat het team nu onderaan de ranglijst. Jong Rambaan maakt een reeks aan nederlagen mee; het verloor drie wedstrijde­n op rij. In die periode incasseerd­e Jong Rambaan liefst zestien tegendoelp­unten en het zal alles doen om een einde te brengen aan de nederlagen­reeks.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname