Times of Suriname

Selena Gomez smoorverli­efd op The Weeknd

-

Zangeres Fergie maakt na vijftien jaar niet langer deel uit van de Amerikaans­e popband Black Eyed Peas. Dit heeft frontman will.i.am donderdag bevestigd in een interview aan Ahlan, vooruitlop­end op de optredens die de band komend weekend geeft in Groot-Brittannië. “Ze werkt momenteel aan haar soloprojec­t,” bevestigt will.i.am. Hij zegt ook dat Nicole Scherzinge­r, voormalig zangeres van de Pussycat Dolls, een rol krijgt in de Amerikaans­e band. “Ik wil nog niet in detail treden over haar betrokkenh­eid.” The Black Eyed Peas treedt zaterdag op in het nationale stadion van Wales in Cardiff, voorafgaan­d aan de finale van de Champions League tussen Real Madrid en Juventus. Zondag treedt de band op tijdens het benefietco­ncert van Ariana Grande in Manchester. (De Telegraaf/Foto: One Music PH.com) Selena Gomez is tot over haar oren verliefd op de Canadese zanger en songwriter The Weeknd, dat zeiden ingewijden woensdag aan De 24-jarige

sprak eerder al op de Amerikaans­e radio over haar romance met de 27-jarige The Weeknd, wiens echte naam Abel Tesfaye is. “Ik zal mijn hart en ziel geven aan de persoon waar

ik van hou. Dat is hoe ik ben en daarmee krijg ik veel terug’’, zei ze tegen radiostati­on Miami’s Power. “Ik ben het soort meisje dat op grootse wijze liefheeft”, vervolgde ze.

Gomez en Tesfaye werden de afgelopen tijd vaak samen gezien. In januari spotte de paparazzi het stel zoenend bij een restaurant in Los Angeles. Op het Met Gala op 1 mei in New York, verschenen de twee voor het eerst samen op de rode loper.

Bronnen rond de zangeres bevestigen dat ze stapelgek is op de zanger. “Ze is smoorverli­efd op Abel”, aldus een ingewijde. “Deze relatie is heel anders dan die ze had met Justin Bieber”, vervolgt de bron. Gomez en Bieber hadden tot 2014 drie jaar een knipperlic­htrelatie.

(De Telegraaf/

Foto: celebuzz.com)

 ??  ?? (De Telegraaf/Foto: i1.wp.com)
E! News. Kill Em With Kindness-zangeres
(De Telegraaf/Foto: i1.wp.com) E! News. Kill Em With Kindness-zangeres
 ??  ?? The
The

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname