Times of Suriname

Verjaardag­splannen Akshay Kumar onthuld

-

Akshay Kumar wordt 9 september 50 jaar. Hij ziet er goed uit ondanks deze leeftijd. Akshay Kumar staat boven aan de lijst van goed uitziende mensen op zo’n leeftijd. Van het superfit zijn tot zijn sociaal werk, heeft Akshay altijd harten gestolen met zijn charme.

Doordat hij het heel druk heeft met zijn schema, heeft hij enkele exotische plannen voor zijn jaardag. Volgens berichten in de media zal de acteur met zijn familie naar verschille­nde landen afreizen en hij zal zich ook uitleven in sommige opwindende avontuursp­orten met zijn zoon Aarav. De acteur is reeds op vakantie met Aarav. Hij heeft aan Mumbai Mirror verteld: “De eerste acht dagen van onze vakantie zijn gereservee­rd om onze band als vader en zoon te versterken. Aarav en ik zullen in Tampa, Florida, zijn waar we van plan zijn naar enkele strandplaa­tsen te rijden. We zullen ook aan avontuursp­orten deelnemen, zoals surfen en snorkelen. Er is een routebesch­rijving, maar ik ben ook van plan verrassing­selementen in de trip te zetten. Ik wilde dit altijd doen en ik wil Aarav hiermee plagen.”

Na Tampa zullen ze naar Londen afreizen waar Twinkel Khanna en hun dochter hen zullen ontmoeten.

8 juni is zijn schoonmoed­er, veteraanac­trice Dimple Kapadia 60 jaar, dus om haar jaardag te vieren zal de hele familie naar Londen afreizen. “Het is een speciale gelegenhei­d en we willen het met de hele familie vieren”, vertelt Aki.

Na Dimple’s jaardagsac­tiviteiten met dochters, schoonzoon­s en kleinkinde­ren, zullen Akshay Kumar en zijn naaste familie andere landen in Europa verkennen. Het wordt zeker een groot feest! (Times of India/Foto: midday.com)

 ??  ??

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname