Times of Suriname

John Abraham begint met opnames

-

John Abraham heeft bevestigd dat zijn volgende film Parmanu al in voorbereid­ing is.

Op zijn eerste dag meldde Abhraham via Twitter: “Dag 1... Parmanu The Story of Pokhran. Onze grootste test ooit!”

Het verhaal is gebaseerd op waargebeur­de verhalen die plaatsvond­en toen in 1998 een grote nucleaire test in Pokhran werd gedaan. De filmmuziek is gecomponee­rd door de bekende Sachin-Jigar. Abraham praat in Mirror over de film: “De weg naar Pokhran is begonnen. Het is tijd om ons op een reis te begeven die ons terugbreng­t op een missie die de plaats van India op de wereldmap veranderde en ons op een koers bracht van India’s moderne positie in de wereld als een sterke nucleaire staat.”

Met de producente­n Prernaa Arora en Ajay Kapoor werd ook contact gemaakt. “Dit is niet gewoon een film. Het is een toewijding aan alle soldaten van ons land, alle strijdkrac­hten. Ook aan alle wetenschap­pers die hun leven aan het land hebben toegewijd. We delen hun verhaal met de wereld en we zijn heel trots hierop. Het is een film waarop elke Indiër zeker trots zal zijn”, vertelden zij aan Mumbai Mirror.

Abraham heeft ook een deel van het script geschreven met de schrijvers Saiwyn Quadros en Sanyuktha Chawla Shaikh. Parmanu moet in december uitkomen. Diana Penty en Boman Irani zullen ook in deze film spelen. (Biz Asia/Foto: Shahistar.com)

 ??  ?? Pune
Pune

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname