Times of Suriname

Mannen wil competitie winnend afsluiten

-

VOETBAL - “Wij willen het seizoen goed afsluiten en zullen daarom voor de winst gaan.” Dit zegt trainer Raymond Mannen van Transvaal, dat vandaag in het Andre Kamperveen­stadion de laatste competitie­wedstrijd speelt tegen PVV. De wedstrijd staat geprogramm­eerd voor 19.00 uur. De toegang is gratis.

Voor beide teams staat er niets meer op het spel, dan de competitie winnend af te sluiten. Mannen verwacht ook dat PVV dit ook wil en is daarop voorbereid. Transvaal staat op de zesde plaats met 26 punten, terwijl PVV negende is met twintig. Beide teams hebben 21 wedstrijde­n gespeeld. De oefenmeest­er zegt dat Transvaal dit seizoen weinig punten heeft behaald. Mannen kijkt wel positief terug op zijn periode als trainer van Transvaal. Hij zegt dat het een periode was van ups en downs, waarbij het team zowel goede als minder goede wedstrijde­n heeft gespeeld. Mannen zal van alle punten leren en verder evalueren, om volgend seizoen met verbeterde punten de competitie in te gaan.

Voor de treffer tegen PVV zal de trainer nog bekijken of hij de bankspeler­s minuten zal geven. Mannen zal iemand anders moeten oproepen, omdat aanvaller Debolha Akoela geschorst is. De trainer weet nog niet zeker wie zijn plaats zal innemen. De spits die aangetrokk­en werd van Deva Boys, kende een matig seizoen. In de eerste ronde won Transvaal met 2-1van PVV.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname