Times of Suriname

Droomstoel blijkt een misser van format

-

Een 25-jarige vrouw uit het Amerikaans­e Virginia heeft een misser van formaat begaan toen ze een bestelling deed in de online shop van Amazon. Ze vond de stoel van haar dromen voor haar nieuwe zaak, maar wist niet wat ze zag toen die thuis geleverd werd.

Blaque ontwerpt pruiken en omdat haar hobby zo een succes bleek, besloot ze een deel van haar flat in te richten als kantoor en een bedrijf op te starten. Omdat ze nog wat meubilair nodig had, ging ze surfen op de website van Amazon en bestelde ze alles wat ze dacht te kunnen gebruiken voor haar nieuwe zaak. En daar waren ook stoelen bij. Ze zocht en vond de stoel van haar dromen en omdat de prijs meeviel, klikte ze het item in haar winkelmand­je en ging naar de check-out. “Ik dacht geen twee keer na, ik las zelfs niet de omschrijvi­ng of de reviews die eronder stonden”, vertelt ze. “Het leek me gewoon een geweldige deal.” Tot de stoel een paar dagen later bij haar thuis arriveerde. “Het was een behoorlijk grote doos, maar ze leek me toch vrij klein voor een stoel”, doet ze het verhaal. Ze rook echter nog geen onraad en dacht hij misschien in onderdelen kwam en dat ze hem gewoon nog in elkaar zou moeten zetten. Ze doorzocht de doos verder, maar vond nog altijd geen stoel.

“Er zat onderaan wel een klein wit doosje in en ik kon me niet meteen herinneren wat het kon zijn”, gaat ze verder. “Ach, we kopen allemaal wel eens iets online dat we ons achteraf niet kunnen herinneren. Toen ik de doos opendeed, zag ik echter een miniatuurv­ersie van de stoel die ik had besteld. Niet meteen wat ik in gedachten had, maar heeft mij niet laten stoppen met lachen.”

De vrouw maakte een foto van de stoel en deelde die via Twitter en daar werd die duizenden keren bekeken en gedeeld. En ze bleek niet de enige die iets dergelijks overkomen was. Andere Twitteraar­s deelden beelden van miniatuura­ankopen die ook zij per ongeluk hadden gedaan.

Blaque besloot het stoeltje te houden als aandenken en het staat nu op haar bureau. “Misschien gebruik ik het wel als houder voor mijn visitekaar­tjes”, lacht ze nog. “Ik heb in elk geval mijn lesje geleerd. Voortaan lees ik altijd eerst goed de beschrijvi­ng van een product voor ik het koop.”

(HLN)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname