Times of Suriname

Palo pakt tweede zege

-

ZAALVOETBA­L - Palo behaalde de tweede zege ten koste van Kismet in de eerste klasse van de Surinaamse Zaalvoetba­lbond. In de derde speelronde van deze competitie won Palo nipt met 5-4. De winnaar staat momenteel op de tweede plaats met zes punten, terwijl de verliezer de vijfde plek bezet met vier punten.

In de eerste helft waren de teams aan elkaar gewaagd, maar Kismet ging toch de rust in met een 2-1 voorsprong. Palo kwam in de vijftiende minuut op een 1-0 voorsprong via Gerzinho van Engel, maar het team behield deze niet lang, doordat Jamal Pocorni twee minuten later voor de 1-1 zorgde. De wedstrijd ging hierna op en neer, waarbij beide teams kansen kregen om op voorsprong te komen, maar deze werden niet benut. Vlak voor het einde van deze helft viel er een treffer, toen Vikash Ramcharan het net vond: 2-1. Palo begon sterk aan de tweede helft en wist uit te lopen. In de 33ste minuut maakte Van Engel de 2-2, een minuut later was Otniel Dorwart verantwoor­delijk voor de 3-2 en in de 37ste minuut tilde Matthew Cruickshan­k de score naar 4-2. Kismet voerde hierna de druk op en begon aan te vallen. In de 46ste minuut schoot Kenneth Moennoe de 4-3 binnen en twee minuten later zorgde Pocorni voor de 4-4. Het leek alsof dit duel in een gelijkspel zou eindigen, maar in de laatste minuut wist Leandro Martosoewi­kajo de winnende treffer voor Palo te maken: 5-4.