Times of Suriname

Ranbir Kapoor wil Rs 5,000 als beloning VOOR VOORSTEL TITEL SHAH RUKH KHAN-fiLM

-

Acteur Ranbir Kapoor is blij dat Jab Harry Met Sejal – een titel die hij heeft voorgestel­d – is goedgekeur­d voor de film waarin Shah Rukh Khan en Anushka Sharma zullen spelen en die wordt geregissee­rd door Imtiaz Ali. Hij zegt dat hij Rs 5000 als beloning wil, en in contanten.

Ranbir, die gisteren aanwezig was bij de lancering van een lied voor zijn aankomende film Jagga Jasoos, zei: “Ik heb die titel voor de film voorgestel­d en toen hebben mensen me uitgelache­n en zeiden: title hai (Wat een gekke titel).” Toen de poster van de film vandaag werd uitgebrach­t met mijn voorgestel­de titel, was ik erg blij.”

Toen hij opsomde hoe het gesprek over de titel is begonnen, vertelt Ranbir: “Ik was bezig met opnames bij Mehboob Studio, waar Shah Rukh sir en Imtiaz ook bezig waren met opnames. Dus liep ik naar ze toe en kwam met het voorstel voor de titel. Ik kijk als een fan en publiek uit om de interessan­te samenwerki­ng van Imtiaz Ali en SRK te zien.” De poster van Jab Harry Met Sejal werd donderdaga­vond onthuld, en gisteren werd bevestigd dat de film op 4 augustus uitkomt – een week voor de geplande datum, waardoor werd voorkomen dat er een ‘aanvaring’ tussen Akshay Kumar’s Toilet: Ek Prem Katha ontstaat.

Shah Rukh heeft via Twitter de spot gedreven over de titel: “In geval Ranbir Kapoor het ooit opeist ... De titel Jab Harry Met Sejal is nooit door hem voorgestel­d! Dus hij verdient die Rs 5,000 beloning

niet.”

 ??  ?? “Kya bakwaas (Times of India/ Foto’s: DNA India. com / Firstpost.in)
“Kya bakwaas (Times of India/ Foto’s: DNA India. com / Firstpost.in)
 ??  ??

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname