Times of Suriname

West United verstevigt koppositie

-

VOETBAL – West United verstevigt zijn koppositie door een 2-1 zege op Flora in de hoofdklass­e van de Surinaamse Voetbal Bond. De koploper heeft nu 31 punten uit zestien wedstrijde­n en heeft in de laatste speelronde maar een punt nodig om zich tot de kampioen te kronen. Naaste concurrent­en Santos en A Coconut hebben 28 punten.

West United is al dertien wedstrijde­n ongeslagen. In de tweede speelronde werd er verloren van A Coconut met 2-1; sindsdien zijn de Coronianen ongeslagen in deze competitie. Van de dertien wedstrijde­n werden er vier gelijkgesp­eeld en negen gewonnen. In de laatste speelronde gaat de koploper op bezoek bij Caravan en uit deze wedstrijd heeft West United maar een punt nodig om het kampioensc­hap te veroveren. De Coronianen gaan er dus alles aan doen om op bezoek bij Caravan minimaal een punt te pakken en het kampioensc­hap te veroveren. VOETBAL - Schotland heeft Engeland zaterdagav­ond twee punten afgesnoept in de WKkwalific­atie. Engeland mocht echter van geluk spreken met het punt: 2-2.

De eerste kans van de wedstrijd was voor Harry Kane, maar de spits van Tottenham Hotspur schoot over. Even later konden hij en Marcus Rashford ook niet profiteren van een rommelige situatie in de verdedigin­g van Schotland en daardoor was het halverwege nog 0-0. Na rust was het Engeland dat wederom gevaarlijk werd. Een schot van Jake Livermore werd aangeraakt door een Schots been en verdween zodoende tegen de paal.

Schotland, dat aanvallend nog weinig had laten zien, werd net binnen het uur voor het eerste echt gevaarlijk. Andrew Robertson kwam mee op maar schoot wild over het doel van Joe Hart. Bij de Engelsen was Alex OxladeCham­berlain op de bank begonnen, maar hij mocht na 65 minuten invallen. Vijf minuten

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname