Times of Suriname

PFF pakt twee kampioensc­happen

-

BADMINTON - Badmintonc­lub Perfect Flying Feathers (PFF) is de nieuwe clubkampio­en in de B-klasse geworden en ook in de U-17klasse wist het de titel te bemachtige­n. Op 10 juni is de finaledag van de clubkampio­enschappen Badminton succesvol afgerond onder auspiciën van de Surinaamse Badminton Bond (SBB). De wedstrijde­n zijn gespeeld in de Chinese sporthal. De SBB kijkt terug op een zeer geslaagd event. De sfeer zat er goed in; de clubs hebben groot gehoor gegeven aan de oproep om zoveel mogelijk support te geven aan hun teams. De spanning zat er goed in, de spelers hebben zich van hun beste kant laten zien.

Sociale Culturele Vereniging Uitvlugt (SCVU) heeft de tweede plaats in de B-klasse bemachtigd en in de U-17klasse werd Kon Nie Tong Sang (KNTS) tweede. In de U-13-klasse is de titel gegaan naar de Golden Eagles gevolgd door SCVU op de tweede plaats. De vriendscha­ppelijke wedstrijde­n in de A-klasse tussen ‘Team Mitchel’ en Team Redon’ is gewonnen door Team Mitchel.

De clubs met de meeste supporters zijn verrast met een kado voor hun vereniging. Om de badmintons­port en de vereniging­en een boost te geven, heeft de SBB een badmintont­as met attributen beschikbaa­r gesteld voor de clubs met de meeste aanhangers tijdens de finaledag. De club met de meeste supporters was Sociale Culturele Vereniging Uitvlugt (SCVU), Perfect Flying Feathers (PFF) is op de tweede plaats beëindigd en Golden Eagles op de derde plaats. Met trots heeft de SBB ook Brian Kliwon gehuldigd, hij is de 1ste geaccredit­eerde Badminton World Federation (BWF) Umpire van Suriname.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname