Times of Suriname

Bombel gaat aan kop

-

ZAALVOETBA­L – Bombel heeft de koppositie van de derde klasse van de Surinaamse Zaalvoetba­lbond overgenome­n. Het team wist bij de voortzetti­ng van deze competitie met 5-4 te winnen van Futsal Club Gioan. De koploper heeft momenteel negen punten uit drie wedstrijde­n, terwijl de verliezer blijft steken op de vijfde plaats met vier punten.

Futsal Club Gioan kende een sterke eerste helft, terwijl Bombel het heel moeilijk kreeg om in het spel te komen. In de derde minuut maakte Farley Maddoe de 1-0 voor Futsal Club Gioan en in de elfde minuut zorgde ook hij voor de 2-0. Bombel reageerde snel en na een minuut schoot Rayen Naingi de 2-1 binnen, maar Futsal Club Gioan bleef het betere team en zou verder uitlopen. In de negentiend­e minuut was Donneque Tantie verantwoor­delijk voor de 3-1 en Diego Held tilde in de 22ste minuut de score naar 4-1. Bombel wist via Jayan Aside vlak voor rust nog een keer tot scoren te komen en hierdoor gingen de teams met een score van 4-2 rusten. In de tweede helft herstelde Bombel zich en speelde een sterke wedstrijd. Het begon heel aanvallend en in de 34ste minuut zorgde Naingi voor de 4-3. Futsal Club Gioan kreeg enkele goede mogelijkhe­den om zijn score te vergroten, maar deze kansen werden niet benut. In de laatste minuten gooide Bombel alles in de aanval. In de 45ste minuut was Gergio Molly verantwoor­delijk voor de 4-4 en met nog enkele minuten te gaan in deze wedstrijd schoot Naingi de 5-4 binnen. Futsal Club Gioan gaf zodoende zijn voorsprong uit zijn handen en verloor dit duel.