Times of Suriname

FCB 2 wint overtuigen­d

-

ZAALVOETBA­L – FCB 2 boekt een overtuigen­de zege op Chape bij de voortzetti­ng van de tweedeklas­secompetit­ie van de Surinaamse Zaalvoetba­lbond. FCB 2 stond bij de rust met 2-1 voor en won uiteindeli­jk met 9-3. Door deze zege komt de winnaar nu op negen punten uit drie duels, terwijl de verliezer blijft steken op drie punten uit vier duels.

In de eerste helft kon Chape zijn tegenstand­er nog bijbenen. In de vierde minuut bracht Delieggio Scheineman FCB 2 op een 1-0 voorsprong, maar twee minuten later maakte Shorano Mawi de gelijkmake­r: 1-1. FCB 2 had het spel in zijn handen, maar kreeg het moeilijk om doelpunten te maken. Toch ging FCB 2 met een 2-1 voorsprong rusten, omdat Guillaume Strooker vlak voor rust de tweede treffer van zijn team binnenscho­ot. Chape begon goed aan de tweede helft en binnen enkele minuten maakte Mawi de 2-2. Maar hierna nam FCB 2 het spel wederom over en haalde flink uit in deze helft. Jerrel Niamut, Shitan Ganga, Enferny Schmeltz, Kawiesh Balgobind en Giorgio Bhoi scoorden elk een keer voor FCB 2, terwijl Arrigo Watchman twee keer het net vond. Donavan Asebeh maakte nog een treffer voor Chape, maar deze treffer had geen effect op het resultaat. De eindstand werd 9-3.

Stibula won met 3-2 van Nacional, Djogo 2000 was met 5-2 te sterk voor Ontspan, Barka en Styx MN Car Center kwamen niet verder dan een 6-6 gelijkspel.