Times of Suriname

Carmella flikt het weer

-

WWE – Carmella heeft voor de tweede keer de The Money in the Bank aktetas gewonnen. Dit deed ze dinsdag tijdens Smackdown Live. Ze heeft hierdoor de mogelijkhe­id om binnen een jaar te vechten tegen de WWE Women’s Champion, wanneer ze wil. Naast Carmella deden Charlotte Flair, Becky Lynch, Tamina en Natalya mee aan de The Money in the Bank ladderweds­trijd.

Carmella had de eerste The Money in the Bank aktetas gewonnen tijdens The Money in the Bank pay-per-view met behulp van James Ellsworth. Het was Ellsworth die de ladder beklom, de aktetas van de haak haalde en deze liet vallen in de handen van Carmella. General manager Daniel Bryan was er niet tevreden mee dat Ellsworth zich had bemoeid met de wedstrijd en stripte Carmella van de aktetas. Hij maakte direct bekend dat er een tweede The Money in the Bank ladderweds­trijd zou komen met dezelfde vijf vrouwelijk­e worstelaar­s.

Deze beslissing viel niet in goede aarde bij Carmella en dat maakte ze tijdens Smackdown Live ook kenbaar. Zij gaf aan dat de The Money in the Bank ladderweds­trijd geen regels kent en dat de persoon die de aktetas al eerste in bezit heeft, de winnaar is. “Ik ben hierdoor benadeeld”, schreeuwde Carmella. Zij ging door om aan te geven dat Smackdown Live geen plaats is waar worstelaar­s de mogelijkhe­id krijgen om zich te bewijzen, maar een plaats waar onrechtvaa­rdige dingen gebeuren. Bryan zei dat ze gelijk heeft dat de The Money in the Bank ladderweds­trijd geen regels kent, maar voor hem was het niet acceptabel dat Ellsworth de aktetas van de haak haalde. Om dit deze keer te vermijden, werd Ellsworth door Bryan uit het gebouw gezet. De beveiligin­gsmannen hebben veel werk moeten verrichtte­n om dit te doen.

Tijdens de The Money in the Bank ladderweds­trijd startte Carmella sterk en profiteerd­e van het feit dat de vier andere worstelaar­s met elkaar op de vuist gingen. Zij pakte snel de trap en klom richting de aktetas, maar binnen de kortste keren cirkelden de vier andere worstelaar­s om haar heen. Charlotte, Tamina, Natalya en Lynch reageerden al hun frustratie op haar af. Hierna was Lynch in goede doen; ze sloeg het hele veld naar de grond. Ook zij probeerde de trap te beklimmen, maar werd gevloerd door Tamina. Hierna kwam Charlotte de ring in en begon te vechten met Tamina. Charlotte en Tamina probeerden beiden de trap op de juiste plaats te zetten, maar raakten in een gevecht met elkaar. Lynch zag haar kans en klom de trap op, maar dit werd haar fataal. Tamina en Charlotte lieten de trap vallen. Natalya had ook een goede mogelijkhe­id om de aktetas te pakken, maar ze werd gevloerd door Charlotte. Hierna probeerde Charlotte de aktetas te pakken, maar Carmella duwde de trap naar beneden. Hierdoor waren alle vijf worstelaar­s weer op de grond en uit het niets verscheen Ellsworth, die probeerde Carmella rechtop te zetten. Dit lukte niet en Ellsworth besloot weer de trap op te klimmen. Het was Lynch die de trap met Ellsworth naar beneden duwde. Lynch zag haar kans nu schoon om de aktetas te pakken, maar Carmella haalde een stoel tevoorschi­jn. Zij sloeg Lynch hiermee en beklom de trap. Carmella haalde de aktetas van de haak en kroonde zich zo tot Miss Money in the Bank.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname