Times of Suriname

AC Puwa Nani wint van Real Dijkveld

-

VOETBAL – AC Puwa Nani heeft met 5-3 gewonnen van Real Dijkveld in de U-13klasse van de Surinaamse Voetbal Bond. Djamiel Atma van de winnaar werd de grote man in deze wedstrijd met een hattrick. De jongens uit Dijkveld begonnen goed aan de wedstrijd en kwamen in de achttiende minuut verdiend op een 1-0 voorsprong via Irfaan Widjaja. Naarmate de wedstrijd vorderde, werd AC Puwa Nani gevaarlijk­er en in de 34ste minuut schoot Atma de 1-1 binnen. Met deze score gingen de teams rusten. De tweede helft begon met twee snelle treffers. Binnen een minuut schoot Atma zijn team naar een 2-1 voorsprong, maar direct in de tegenaanva­l was Elonzo Karijosent­ono verantwoor­delijk voor de 2-2. AC Puwa Nani speelde heel sterk in deze helft en de jongens van Dijkveld konden de snelle aanvallen van AC Puwa Nani niet goed verdedigen. In de 53ste minuut maakte Atma de 3-2, twee minuten later zorgde Mamilzo Tensaini voor de 4-2 en even later maakte Michael File de 5-2. Richyll Babe maakte nog de 5-3 voor Real Dijkveld, maar het team uit Dijkveld kwam niet verder dan drie treffers. De eindstand werd 5-3.

U-9-klasse: Transvaal was met 3-0 te sterk voor Voorwaarts, Anubis Warrior won met 7-0 van Blue OASE. U-11-klasse: Real Dijkveld speelde 4-4 gelijk tegen Blue OASE, ABSO kwam niet verder dan een 0-0 gelijkspel tegen Voorwaarts, Houttuin speelde 1-1 gelijk tegen AC Adonai, Prekash zegevierde met 3-1 op De Rest, Anubis Warrior won nipt met 2-1 van Transvaal. U-13-klasse: Anubis Warrior won met 2-0 van ABSO, Transvaal versloeg TAS met 3-0.