Times of Suriname

Neus haalt SRD 8000 voor Nos Kasita op

-

PARAMARIBO - Maisha Neus heeft reeds SRD 8000 en diverse goederen opgehaald voor kindertehu­is Nos Kasita. De inzameling­sactie gaat nog door tot 7 juli.

Neus geeft aan dat kippen, rijst, schoenen, speelgoed, boeken en andere spullen zijn gedoneerd. Geconstate­erd kan worden dat er nog steeds mensen zijn die schenkinge­n doen aan minderbede­elden. Neus is tevreden dat ondanks de financiële economisch­e situatie in het land, personen de donaties voor de kinderen hebben gedaan. Zij zal op 9 juli samen met anderen de kinderen een leuke dag bezorgen.

De initiatief­nemer is eenieder dankbaar die schenkinge­n doet voor het kindertehu­is en iedereen die nog een bijdrage wil leveren, kan dit alsnog doen. Volgens Neus kunnen er levensmidd­elen, tweedehand­s kinderkled­ing, boeken, speelgoed, cosmetica, toiletpapi­er, tandpasta, tandenbors­tels, zeep en deodorant worden gedoneerd. Er kan ook geld worden geschonken, wat besteed zal worden voor het opzetten van een speeltuin voor de kinderen. Indien er een speeltuin is opgezet, zullen de kinderen van de buurt ook de gelegenhei­d krijgen daar te spelen. Neus gaat verder een groente- en fruittuin voor het kindertehu­is aanleggen. Zij geeft aan dat personen die een bijdrage op welke wijze dan ook willen leveren, met haar in contact kunnen treden. WJ

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname