Times of Suriname

Barça zoekt contact met Kondogbia

-

VOETBAL - FC Barcelona wil zich deze zomer graag versterken op het middenveld en komt met een verrassend­e naam op de proppen. Internazio­nale-middenveld­er Geoffrey Kondogbia is in beeld om de Catalanen te komen versterken als ze falen in hun pogingen om Marco Verratti of Paulinho vast te leggen”, hebben bronnen aan Goal verteld.

Barcelona heeft contact opgenomen om te zien of Kondogbia geïnteress­eerd zou zijn, maar van een overgang naar Camp Nou is nog lang geen sprake aangezien Paris Saint-Germain›s Marco Verratti als hun favoriet wordt gezien.

PSG is vastberade­n om Verratti tegen geen enkele prijs te verkopen aan een rivaal in de Champions League en de club wil de Italiaanse middenveld­er overtuigen dat de club ambititieu­s blijft met enorme investerin­gen op de transferma­rkt.

Barcelona kijkt ook naar Guangzhou Evergrande’s Paulinho als alternatie­f en zij zijn al begonnen met gesprekken voor de voormalige middenveld­er van Tottenham Hotspur.

Paulinho heeft een transfercl­ausule van 39 miljoen euro in zijn contract staan, maar dat wil Barça niet betalen, terwijl Evergrande van trainer Luiz Felipe Scolari de middenveld­er niet wil verkopen met de nieuwe regels waardoor buitenland­se aankopen steeds moeilijker worden in de Chinese Super League. Een opgelegde belasting van 100% op buitenland­se transfers door de Chinese Super League zou Scolari’s ploeg hinderen om een vervanger voor de Braziliaan­se internatio­nal te vinden.

Kondogbia is gelukkig bij Internazio­nale, maar Barcelona kan nog steeds tot een toenaderin­g komen als ze gedwongen worden om hun transferam­bitities te temperen tijdens de contracton­verhandeli­ngen met Lionel Messi. De 24-jarige middenveld­er speelde afgelopen seizoen 26 wedstrijd voor Inter, maar zijn periode in Milaan is nog geen doorslaand succes geworden. Hij werd wijd beschreven als ‘de nieuwe Yaya Touré’ voordat hij voor 30 miljoen euro Sevilla verruilde voor Inter.

(Goal)

 ??  ?? Internazio­nale-middenveld­er Geoffrey Kondogbia is in beeld om de Catalanen te komen versterken als ze falen in hun pogingen om Marco Verratti of Paulinho vast te leggen. (Foto: Goal)
Internazio­nale-middenveld­er Geoffrey Kondogbia is in beeld om de Catalanen te komen versterken als ze falen in hun pogingen om Marco Verratti of Paulinho vast te leggen. (Foto: Goal)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname