Times of Suriname

Griffin blijft bij Clippers

-

BASKETBAL - Na het vertrek van Chris Paul bij Clippers komt er geen leegloop in Los Angeles. Clippers bereikte namelijk overeenste­mming met free-agent Blake Griffin over een contract voor vijf jaar voor 173 miljoen dollar.

Griffin zou zaterdag op bezoek gaan bij Suns en later ook nog in Denver, maar deze bezoeken zijn afgezegd na- dat Griffin met Clippers had gesproken. Door de overeenkom­st lijkt Clippers niet te hoeven rebuilden, maar kan het ze mee blijven doen in het sterke westen.

Utah Jazz heeft point guard Ricky Rubio van Minnesota overgenome­n in ruil voor een first round draft pick. Minnesota Timberwolv­es heeft de capspace die het door de trade kreeg gebruikt om Jeff Teague een contract aan te bieden. In ruil voor 57 miljoen dollar wordt Teague de nieuwe point guard van Minnesota.

Met de trade neemt Jazz alvast een voorschot op het vertrek van George Hill. Het lukte Utah niet om tijdens het afgelopen seizoen een contractve­rlenging met Hill af te spreken en de verwachtin­g is dat er veel interesse is voor Hill, waardoor Utah met Rubio alvast een vervanger in huis heeft gehaald, die ook nog eens goedkoper en jonger is. Wolves heeft met Teague een nieuwe point guard die beter bij de rest van de ploeg past, aangezien Teague een iets betere schutter is, en dat is wat Minnesota wel kon gebruiken nadat het eerder deze week Butler van Chicago wist aan te trekken. (SA)

 ??  ?? Blake Griffin blijft bij Los Angeles Clippers. (Foto: De Telegraaf)
Blake Griffin blijft bij Los Angeles Clippers. (Foto: De Telegraaf)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname