Times of Suriname

Ronaldo betaalde 200 duizend euro voor tweeling

-

VOETBAL - Portugese media schrijven dat Cristiano Ronaldo 200 duizend euro betaalde aan de draagmoede­r van Mateo en Eva, de tweeling die vorige week het levenslich­t zag. En voor Mateo is er -net als voor Cristiano Jr.- al meteen druk om het straks ook te maken als topvoetbal­ler.

Net als Cristiano Jr. kwamen ook Mateo en Eva ter wereld via een draagmoede­r. Het zou gaan om een Amerikaans­e vrouw die aan de westkust van de Verenigde Staten leeft en die een contract met Cristiano heeft onderteken­d opdat ze na de geboorte geen rechten meer heeft met betrekking tot Mateo en Eva. Die 200 duizend is heel wat minder dan de 10 miljoen Britse pond die – volgens The Sun – de draagmoede­r van Cristiano Jr. heeft gekregen. Ook hij werd geboren in Amerika. Cristiano zelf is ondertusse­n aan een vakantie toe, zo blijkt uit de opmerkelij­ke foto die hij dit weekend op zijn Instagram postte.

En net als voor Cristiano Jr. zijn de verwachtin­gen op voetbalvla­k voor Mateo hooggespan­nen. In die mate dat het Britse gokkantoor William Hill al een weddenscha­p heeft uitgeschre­ven rond hen. Mocht Mateo, net als Cristiano Jr., ooit een match in het eerste elftal mét inzet van Real Madrid of Manchester United spelen, krijg je straks honderd keer je inzet terug. Ga je voor zowel Cristiano Jr. en Mateo in het eerste van Man Utd of Real, krijg je 250 keer de inzet terugbetaa­ld.

“Ondanks het geërfde talent, is het voor de meeste kinderen van bekende sportlui moeilijk om zelf de focus te vinden om een topsporter -of sportster te worden”, aldus Rupert Adams, woordvoerd­er van William Hill. “Maar in het geval van Ronaldo is dat anders. Hij staat erom bekend een echt trainingsb­eest te zijn en die ethiek zou hij zijn nageslacht zomaar eens kunnen meegeven.” (HLN)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname