Times of Suriname

Paresh Rawal werkt graag met nieuwe schrijvers en regisseurs

-

Paresh Rawal is al ongeveer 32 jaar in de filmindust­rie en de acteur zegt dat hij nog steeds honger heeft om goed werk te verrichten, vooral met de nieuwe groep regisseurs en schrijvers.

“Vandaag is er een nieuwe groep schrijvers en regisseurs, die zo scherp is en goede ideeën heeft, voor een nieuwe manier van het vertellen van een verhaal. Vandaag zijn we in een gouden periode van Hindi cinema,” zegt Rawal.

De acteur zegt dat niet alle regisseurs in staat waren om zijn potentie als acteur op het scherm te demonstrer­en.

“Ik denk dat sommige van hen het goed hebben vastgelegd, (verwijzend naar zijn potentie als een acteur), maar het hangt van het script af. Geen enkele acteur kan meer doen dan het script zegt. Als je me waardeloos materiaal geeft, zal ik mijn best doen. Maar om echt te schijnen, heb je goed materiaal nodig.”

Hij zegt dat hij in een paar goede films heeft gespeeld, ten wille van zijn systeem met een regisseur, maar hij deed dit alleen wanneer het script goed was.

“Als je denkt dat een regisseur een goed verhaal heeft en jouw steun, kan dit de film versterken, waarom zou je het dan niet doen? Er heerst blijdschap om deelgenoot te zijn van een goede film.”

De 67- jarige acteur is druk met de promotie van zijn komende film Guest in London, waarin Kartik Aaryan, Kriti Kharbanda en Tanvi Azmi ook spelen.

Rawal vertelt dat het werken met jonge acteurs in de film hem helpt om beter te presteren. “Na zoveel jaar werken neem je dingen als vanzelfspr­ekend en denk je dat je alles kent. Ook je aanpak van het werk wordt voorspelba­ar en stereotypi­sch. Met deze meneer (Kartik Aaryan) is er enthousias­me en passie; de manier waarop ze reageren op dingen verschilt, dus uiteindeli­jk reageer jij ook zo en je optreden ziet er fris uit.”

(Times of India/ Foto: Hamara Photos.com)

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname