Times of Suriname

Samsung gaat Galaxy Note 7 opnieuw verkopen in Zuid-Korea

-

Techgigant Samsung gaat zijn teruggeroe­pen Galaxy Note 7 opnieuw verkopen in Zuid-Korea. Het toestel krijgt een kleinere accu, vermoedeli­jk om brandprobl­emen te voorkomen. De Galaxy Note Fan Edition zal vooralsnog alleen in Zuid-Korea worden verkocht, aldus de fabrikant in een persberich­t. Het Koreaanse bedrijf bracht de Note 7 afgelopen jaar uit, maar haalde hem weer van de markt toen toestellen in brand vlogen. Uit nader onderzoek bleek de batterij voor problemen te zorgen. In de Fan Edition zit daarom een 3200mAh-accu, in plaats van de 3500mAh-batterij van het origineel. De heruitgebr­achte telefoon is gemaakt van onderdelen afkomstig van de teruggeroe­pen Note 7. Op deze manier wil het bedrijf de telefoons recyclen. Er worden in totaal 400.000 exemplaren gemaakt, die 30 procent minder kosten dan de originele Note 7. Een schitteren­d gemaakte, ontzettend sfeervolle actie/puzzelgame. In Mr. Future Ninja bestuur je niet één, maar uiteindeli­jk drie ninja’s door levels die je schuin van bovenaf bekijkt. Daarbij zijn de lichteffec­ten en de kleine details zo mooi dat het vaak loont om even niks te doen en gewoon te kijken.

Dat is sowieso regelmatig de aanpak van het spel, aangezien je steeds wordt tegengehou­den door dichte deuren en gevaarlijk­e vijanden. Deuren open je meestal door knoppen in te drukken. Dat doe je in het begin door er simpelweg heen te lopen, of door er met je werpster naar te gooien.

Gaandeweg het spel krijg krijg je twee extra’s ninja’s tot je beschikkin­g, elk met een eigen specialite­it. De paden van de ninja’s scheiden zich vaak een klein beetje, waarbij je steeds tussen de ninja’s moet wisselen om stapje voor stapje verder komen in de levels. Dat samenspel en het constant wisselen tussen de ninja’s houdt Mr. Future Ninja fris, voor zolang het duurt tenminste. De game is met 19 levels vrij snel uit te spelen, al zijn die levels wel allemaal slim ontworpen. Evengoed smaakt Mr. Future Ninja naar meer.

.(NU.nl/ Foto: Twitter)

 ??  ?? (NU.nl/ Foto: Ars Technica)
(NU.nl/ Foto: Ars Technica)
 ??  ??

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname