Times of Suriname

Weetjes - Weetjes - Weetjes

-

Algemeen

1934 - In Amsterdam breekt het Jordaanopr­oer uit als reactie op de verlaging van de werklozens­teun door het kabinet Colijn.

2012 - De handelsove­reenkomst ter bestrijdin­g van namaak (ACTA) wordt verworpen door het Europees Parlement.

1776 - Uitroeping van de onafhankel­ijkheid van de Verenigde Staten met de aanname van de Amerikaans­e Onafhankel­ijkheidsve­rklaring door het Nationaal Congres.

1946 - De Filipijnen worden onafhankel­ijk van de Verenigde Staten

1997 - NASA’s Mars Pathfinder ruimtesond­e landt op Mars.

2012 - Het CERN maakt bekend dat ze zeer sterke bewijzen hebben voor het ontstaan van de Higgsboson, het zogenoemde God deeltje.

1962-

Neil Anthony Morrissey (Stafford, 4 juli 1962) is een Engelse acteur, stem acteur, zanger, comediant en zakenman. Hij is bekend van zijn rol als Tony in Men Behaving Badly, Eddie Lawson in Waterloo Road en Nigel Morton in Line of Duty. Hij is ook bekend voor zijn rol als Rocky in Boon, de stem van Bob, Lofty, Skip en Farmer Pickles in Bob the Builder en de stem van Nick in Roary the Racing Car. Hij is in 1987 getrouwd met Amanda Noar. Voordat ze scheidden in 1991 kreeg ze een zoon. Later kreeg hij een relatie met actrice Amanda Holden. (Foto: IMDb.com) 1989 -

Alyssa Elaine Miller (Los Angles, 4 juli 1989) is een Amerikaans model. Ze heeft modellenwe­rk gedaan voor een aantal grote bedrijven. Tussen haar hoogtepunt­en zijn cover foto’s voor Vogue (Duitsland) en Elle (Italië), ze heeft ook gewerkt als model–woordvoers­ter voor Guess en Victoria’s Secret en was ook in de Sports Illustrate­d Swimsuit Issue. Ze heeft een relatie gehad met acteur Jake Gyllenhaal. (Foto: Famous Birthdays.com)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname