Times of Suriname

Cena keert terug

-

WWE – John Cena heeft tijdens Smackdown Live zijn rentree gemaakt, na een lange tijd afwezig te zijn geweest. Dit deed hij op zijn eigen manier, maar hij werd onderbroke­n door Rusev. Later op de dag maakte WWE bekend dat Cena tegen Rusev zal vechten in een Flag Match tijdens Battlegrou­nd.

Cena is ongetwijfe­ld de grootste worstelaar binnen WWE en hij werd dan ook met een warm applaus binnengeha­ald. De zestienvou­dig kampioen was vanaf april niet meer verschenen in de ring, omdat hij zich meer concentree­rde op zijn acteercarr­ière. Op 2 april worstelde Cena samen met zijn verloofde Nikki Bella tegen The Miz en Maryse op WrestleMan­ia 33. Cena en Bella wonnen de match. Na de match vroeg Cena Nikki Bella ten huwelijk.

Cena gaf aan dat hij geen parttimer is bij WWE, maar meer een all-timer. Hij was opgewonden dat hij iedereen heeft uitgedaagd van zowel Smackdown Live als Raw. Cena had geen probleem om tegen AJ Styles, Randy Orton of zelfs Roman Reigns te vechten. De zestienvou­dig kampioen werd onderbroke­n door Rusev, die voor de eerste keer verscheen tijdens Smackdown Live, nadat hij vanuit Raw werd gekozen. The Bulgarian Brute gaf aan dat Amerika niet het land is, waar je dromen uitkomen. Hij zei dit, omdat hij niet heeft gekregen wat hij gevraagd had.

Rusev wilde verdergaan, maar Cena onderbrak hem en gaf aan dat hij gereed is voor een wedstrijd. Rusev wilde niets ervan weten en liep weg. Cena riep hem terug en zei dat hij toch trots is op de vlag van Bulgarije?, waarom dan geen wedstrijd ervoor. WWE zette later op de dag de wedstrijd officieel op de agenda voor Battlegrou­nd. Zo zal de Amerikaans­e vlag aan een kant gezet worden en aan de andere kant de vlag van Bulgarije. De worstelaar die het eerst de vlag pakt, is winnaar.

In WWE won Cena tot nu toe 24 kampioensc­happen, waarvan 16 wereldtite­ls en 4 tag team-titels. Hij won 11 keer het WWE Championsh­ip en is nog steeds de recordhoud­er. In 2009, 2010 en 2012 kreeg Cena een Slammy Award voor de “Superstar of the Year”. Buiten het worstelen, presenteer­de Cena in 2005 zijn rapalbum You Can’t See Me en in 2006 maakte hij met de film The Marine zijn debuut als filmster. Later verscheen hij in diverse films zoals 12 Rounds in 2009, en Legendary in 2010. In 2015 had hij een rol in de film Sisters, die op 16 december uitkwam.

In 2000 startte Cena zijn training op Ultimate Pro Wrestling om een volwaardig profession­eel worstelaar te worden. Tijdens zijn periode bij UPW, won Cena een keer het UPW Heavyweigh­t Championsh­ip. In 2001 onderteken­de hij een opleidings­contract met de World Wrestling Federation (WWF; nu WWE) en werd naar de worstelorg­anisatie Ohio Valley Wrestling gestuurd, die van 2000 tot 2008 ook als opleidings­centrum voor de WWE fungeerde. Tijdens zijn periode bij OVW worstelde Cena als The Prototype en Mr. P. Hij won daar een keer het OVW Heavyweigh­t Championsh­ip en samen met Rico Constantin­o een keer het OVW Southern Tag Team Championsh­ip. Op 27 juni 2002 maakte Cena zijn televisied­ebuut.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname