Times of Suriname

Jandino wil jong talent gaan helpen

-

Jandino Asporaat wil zich de komende jaren meer op jong talent gaan storten. Dat vertelde de comedian, acteur, presentato­r, producent en imitator dinsdag in RTL Summer Night.

“Ik heb ooit een kans gehad en mijn grootste droom is andere mensen een kans te geven”, zei Jandino. “Ik ga iets minder Dino doen, de aankomende jaren ga ik anderen inspireren.” De comedian gaf toe dat hij een workaholic is, maar dat gaat volgens hem niet ten koste van zijn kinderen. “Degene die de minste aandacht krijgt, ben ik zelf.” Afgelopen weekeinde stond Jandino nog met Najib Amhali en andere vrienden in De Kuip, maandag ging hij meteen door met de opnamen van Dance Dance Dance. “Als je een contract met John de Mol hebt, mag je niet rusten”, grapte hij over zijn drukke schema. Jandino vertelde ook dat hij in aanloop naar de grote show in De Kuip “een beetje in een roes” leefde. “Donderdag kwam ik De Kuip binnen en toen was en stonden alle stoelen daar en was het decor opgebouwd. Ik zie daar mijn broertje Kenneth, mijn manager, en ik begin te huilen”, vertelde hij dinsdag.

Voor Jandino was het een hele ontlading om zijn decor in het Rotterdams­e stadion te zien. “Ik moest denken aan alle stappen die we hebben moeten zetten en al het harde werk dat we hebben moeten doen om het stadion uit te verkopen.” Uiteindeli­jk heeft Jandino “onwijs genoten” van de drie uur durende show, die hij omschreef als “een verbroeder­ingsconcer­t”. “Ik had geen stress, het was superchill gewoon.”

 ??  ?? (De Telegraaf/ Foto: Arminius Rotterdam)
(De Telegraaf/ Foto: Arminius Rotterdam)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname