Times of Suriname

Weetjes - Weetjes - Weetjes

-

Algemeen

1964 - In Londen gaat de eerste Beatles-film A Hard Day’s Night in première.

1988 - Het productiep­latform Piper Alpha in de Noordzee wordt getroffen door een aantal explosies gevolgd door brand. Daarbij komen 167 mensen om. Het is de grootste ramp in de offshore olie-industrie. 1964 - Malawi wordt onafhankel­ijk van het Verenigd Koninkrijk.

2015 - Yanis Varoufakis treedt af als Minister van Financiën van Griekenlan­d.

1885 - Eerste tests van het vaccin tegen hondsdolhe­id door Louis Pasteur. Tia Dashon Mowry(Gelnhausen (Germany), 6 juli 1978) is een Amerikaans actrice en model. Ze werd populair door haar tienerrol als Tia Landry uit de ABC/WB comedyseri­e Sister, Sister (tegenover haar identieke tweelingzu­s Tamera Mowry). Tia Mowry en haar zus Tamera waren begin jaren 90 in een zanggroep genaamd Voices.

Behalve Tamara,heeft ze nog twee broers, Tahj en Tavior. Tia is in 2008 getrouwd met acteur Cory Hardrict en ze hebben een zoon Cree die in juni 2011 is geboren.

(Foto: The Hair Styler.com)

Kevin Darnell Hart (Philadelph­ia (Pennsylvan­ia), 6 juli 1979) is een Amerikaans acteur, komiek, regisseur, producent en schrijver. Als amateur stand-upkomiek won hij wedstrijde­n op lokale podia en nam ontslag als schoenenve­rkoper om beroepskom­iek te worden. Als komiek werd hij bekender na eerste album, I’m a Grown Little Man (verwijzend naar zijn relatief lage lengte van 1.56 meter) uit 2008. Dit werd gevolgd door Seriously Funny in 2010 en door Laugh at My Pain in 2011. Hij is bekend van de films: Ride Along deel 1 en 2, Scary Movie deel 3 en 4. (Foto: Times of India.com)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname