Times of Suriname

Internazio­nale haalt eerste grote aankoop binnen

-

VOETBAL - Internazio­nale heeft gisterocht­end de eerste grote aankoop voor het aankomende seizoen bekendgema­akt. I Nerazzurri laten via de officiële kanalen dat Milan Skriniar na de zomer in het Giuseppe Meazza zal acteren. De 22-jarige verdediger wordt voor een bedrag van in totaal dertig miljoen euro opgepikt bij Sampdoria en mag zich de duurste Slowaak aller tijden noemen.

Skriniar zette gisterocht­end zijn handtekeni­ng onder een contract dat hem tot 2022 aan Inter verbindt. Voor de centrale verdediger komt er zodoende na anderhalf jaar alweer een einde aan zijn periode bij Sampdoria, dat hem in januari 2016 voor één miljoen euro oppikte bij MSK Zilina. Skriniar werd onlangs nog door de UEFA opgenomen in het officiële ‘Team van het Toernooi’ voor het EK U-21.

De Slowaak wordt waarschijn­lijk de eerste van een flink aantal aanwinsten voor de ploeg van de nieuwe trainer Luciano Spalletti. Gianluca Caprari bewandelt met een geschatte transferwa­arde van zo’n dertien miljoen euro de omgekeerde weg, waardoor Inter blijft voldoen aan de regels voor Financial Fair Play. De Milanezen worden overigens ook in verband gebracht met onder meer Davinson Sánchez, maar zou voorlopig afgeschrik­t zijn door de vraagprijs van minimaal veertig miljoen euro die Ajax hanteert. (VZ)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname