Times of Suriname

Kismet en Orkaan delen de punten

-

ZAALVOETBA­L - Kismet en Orkaan hebben de punten gedeeld bij de voortzetti­ng van de eersteklas­secompetit­ie van de Surinaamse Zaalvoetba­lbond. Orkaan ging rusten met een 4-2 voorsprong, maar in de tweede helft kwam Kismet sterk terug en dwong een gelijkspel af. De wedstrijd eindigde uiteindeli­jk in een 6-6. Kismet staat momenteel op de zesde plek met zes punten uit vijf duels, terwijl Orkaan op de laatste plaats blijft steken met twee punten. Orkaan doet het dit seizoen niet goed in de competitie, maar speelde een sterke eerste helft. Het begon heel goed en kwam in de zesde minuut op een 1-0 voorsprong via Jean Paul Alibux. Het kon niet lang genieten van deze voorsprong, want in de veertiende minuut maakte Jamal Pocorni de 1-1, en niet lang daarna nam Orkaan wederom de leiding. In de zeventiend­e minuut schoot Eduardo Alves de 2-1 binnen.

Kismet zou wederom niet stil blijven staan en reageerde snel. In de 20ste minuut zorgde Ritesh Ramdin voor de gelijkmake­r (2-2). Orkaan raakte niet gedemotive­erd door de gelijkmake­r en bleef in zijn spel. Keenen Gard vond in de laatste minuten van deze helft twee keer het net, waardoor Orkaan ging rusten met een 4-2 voorsprong.

In de tweede helft begon Kismet heel aanvallend en het duurde niet lang voor het op voorsprong kwam. In de 34ste minuut maakte Pocorni de 4-3, en een minuut later tekende Romario Veldkamp voor de 4-4. Maar direct daarna maakte Veldkamp de 5-4. Orkaan raakte daardoor van slag en Kismet kwam zelfs op voorsprong met twee treffers, toen Pocorni in de 45ste minuut de 6-4 maakte. In de laatste minuten was het alles of niets voor Orkaan en het gooide alles in de aanval. Jean Paul Alibux maakte de 6-5 in de 47ste minuut en niet lang erna was Furgill Burnett verantwoor­delijk voor de 6-6.