Times of Suriname

Katherine gaat viral met bevalling-selfie: ‘Mijn zus drukt er een baby uit!’

-

Wat doe je als je zus op het punt staat te bevallen? Je maakt een selfie en deelt die met de wereld, dacht de Amerikaans­e Katherine Armendariz. Ze plaatste het ongemakkel­ijke kiekje op Imgur, waarna het heel het internet over ging.

“SELFIE! Terwijl mijn zus een baby uit haar vagina drukt!” schrijft Katherine bij de foto, waarop ze stralend poseert naast haar zus Kimberley, die duidelijk vergaat van de pijn in een ziekenhuis­bed.

De fotografe plaatste de foto op Imgur, waar die in drie dagen tijd voor bijna 500.000 mensen werd bekeken. Veel mensen vinden de foto hilarisch, anderen vinden het raar dat ze zoiets intiems met de wereld deelt. Toch houdt ze vol dat Kimberley het helemaal niet erg vond dat ze de foto maakte.

“Ze had eerst niet zoveel pijn dus ze vond een selfie wel een goed idee”, vertelt ze aan Mashable. Net toen ik zei dat ik de foto zou maken kwamen de weeën. Ze riep nog ‘O mijn god, ik kan dit niet aan’, en toen maakte ik de foto.” Katherine heeft zelf vijf kinderen en weet dus maar al te goed hoeveel pijn een bevalling met zich meebrengt. Ze kan wel lachen om de ietwat ongemakkel­ijke selfie. “Ik ben vooral blij dat ik dit keer niet aan de beurt was.”

(Rtl nieuws/ Foto:rtl nieuws.nl) Lance Darnell Gross(Oakland, 8 juli 1981) is Amerikaans acteur, model en fotograaf. Hij is bekend als Calvin Payne uit de TBS serie Tyler Perry’s House of Payne en heeft ook gespeeld in andere Tyler Perry producties zoals Meet the Browns (2008) film en Tyler Perry’s Temptation­s: Confession­s of a Marriage Counselor (2013). In 2010 speelde hij in Our Family Wedding samen met Forest Whitaker, Carlos Mencia, America Ferrera en Regina King. Gross was ook verloofd met Eva Marcille. Hun verloving werd in maart 2010 beëindigd. Gross trouwde op 23 mei 2015 met de mode styliste Rebecca Jefferson. Het koppel heeft een dochter genaamd Berkeley Brynn Gross (geboren op 20 november 2014). (Foto: TheRichest.net) Sophia Anna Bush(Pasadena, 8 juli 1982) is een Amerikaans actrice, regisseur en activiste. Ze heeft gespeeld in de WB/CW drama series One Tree Hill, waarin ze de rol van Brooke Davis van 2003 tot 2012 speelde. Ze is ook bekend om haar filmrollen in John Tucker Must Die (2006), The Hitcher (2007), en The Narrows (2008). Sinds 2014, speelt ze in de NBC politie drama series Chicago P.D. als Det. Erin Lindsay. Bush verloofde met haar One Tree Hillcolleg­a Chad Michael Murray in mei 2004, ze trouwden op 16 april 2005 in Santa Monica, California. Na vijf maanden huwelijk maakten Bush en Murray bekend dat ze in september 2005 uit elkaar gaan. (Foto: The Hair Styler.com)

 ??  ??

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname