Times of Suriname

Zwaluw’96 2 en Djogo 2000 delen de punten

- Jerrel Adensiba van Djogo 2000 wordt in de gaten gehouden door twee verdediger­s. (Foto: SH)

ZAALVOETBA­L – Zwaluw’96 2 en Djogo 2000 hebben de punten gedeeld bij de voortzetti­ng van de tweedeklas­secompetit­ie van de Surinaamse Zaalvoetba­lbond. De teams gingen rusten met een 3-3 score en de wedstrijd eindigde uiteindeli­jk in een gelijkspel (8-8). Djogo 2000 staat momenteel op de tweede plaats met tien punten uit vijf duels, terwijl Zwaluw’96 2 de zevende plek bezet met vier punten uit vier duels.

Zwaluw’96 2 begon heel goed aan de wedstrijd en nam tot twee keer toe de voorsprong, maar beide keren kon het deze niet lang behouden. In de zesde minuut maakte Marcelino Plet de 1-0, maar enkele minuten later schoot Gino Brandon de 1-1 binnen. In de dertiende minuut vond Plet wederom het net: 2-1, maar enkele minuten later kwam Djogo 2000 via Gordon Tempico wederom op gelijke hoogte (2-2).

Naarmate de wedstrijd vorderde, nam Djogo 2000 het spel over en in de 20ste minuut was Jermain Pinas voor de 3-2 verantwoor­delijk. Djogo 2000 was in deze fase het betere team, maar in de laatste minuut van deze helft kwam Zwaluw’96 2, tegen de verhouding­en in, op gelijke hoogte via Tariq Sweet (3-3). Hiermee gingen de teams rusten. In de tweede helft waren de teams ook aan elkaar gewaagd. Diego Timpico en Jair Antonius scoorden elk twee keer voor Zwaluw’96 2, terwijl Plet nog een keer het net vond. Voor Djogo 2000 waren Brandon, Tempico, Desmond Vrij, Mitchell Remak en Jerrel Adensiba elk een keer trefzeker. De wedstrijd eindigde in een gelijkspel (8-8).